Sterling Silver Sun and Ice Earcuff

Safira
299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Liksom den genomsnittliga människan reagerar på solljus, förvandlas dessa syntetiska opala stenar till glittrande juveler i solen, därav namnet på färgen Sun and Ice. När du bär detta kommer du inte bara lysa upp varje rum utan också få alla att lysa upp i din närvaro. Varsågod och rocka Sterling Silver Sun and Ice Earcuff.

Art. Nr
030100590
Enhet
Par
Märke
Safira
Kollektion
Colours
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
17 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.