Sterling Silver Tiny Hoops

Safira x Si Sichen
449 kr
Slutsåld

Beskrivning

Låt dig inte luras av namnet, för Tiny hoops av sterling silver kommer att smycka dig med en stor dos av skönhet och charm. Med en iögonfallande antik finish och en förtrollande design som kommer att få allas blickar att riktas mot dig kommer detta par garanterat att bli nya favoriter i samlingen.

Art. Nr
030100826
Enhet
Par
Märke
Safira x Si Sichen
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Höjd
20 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.