Sterling Silver Woman Necklace

Safira
Specialpris 165 kr Ordinarie pris 549 kr
Slutsåld

Beskrivning

Framhäv din starka feminina energi med hjälp av halsbandet Woman av sterling silver. Halsbandet är designat med en singaporelänk och en medaljong som pryds av en vacker gravyr föreställande silhuetten av en kvinnokropp. Räkna med att överösas av komplimanger med denna snygging runt halsen!

Art. Nr
040100518
Enhet
St
Märke
Safira
Kollektion
Empower Women
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Längd
45-50 cm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.