Sterling Silver Womanhood Pearl Bracelet

Safira x Petra Tungården
Specialpris 314 kr Ordinarie pris 449 kr
Slutsåld

Beskrivning

Enkelt och elegant - två ord som beskriver det vackra armbandet Womanhood Pearl i sterling silver på ett perfekt sätt. Armbandet dekoreras av 6-7mm äkta sötvattenspärlor och ett iögonfallande mynt som hyllar kvinnlighet. . Kom ihåg att varje pärla är unik (precis som du) med sin egen form, färg och storlek. Detta kan göra att ditt pärlsmycke kan skilja sig något från den du ser på produktbilden. Tänk även på att parfym eller lotion kan förstöra pärlornas glans

Art. Nr
020100107
Enhet
St
Märke
Safira x Petra Tungården
Kollektion
x Petra Tungården
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Längd
18,5-23,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.