Storleksändring av ringar

100 kr
Storleksändring av ring

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Vi håller en service för storleksändring till våra kunder som köpt ringar hos oss. 
Vår guldsmed gör ringen större/mindre, sedan måste den slipas om och poleras upp för att sedan graveras om igen.

När vi har mottagit returen av era ringar samt registrerat det kopplade köpet av denna storleksändring utför vi storleksändringen och levererar ringarna inom 2-10 arbetsdagar.

Om någonting är oklart eller ni har andra funderingar maila oss på kundservice@safira.se.

Returen av ringarna görs till adress:

SAFIRA
Att: Storleksändring
Box 186
73124 Köping

OBS! Du väljer själv om du returnerar ringarna i vanligt brev eller rekommenderat brev men du som kund är ansvarig för returen. Märk returen med Ordernumret för ringarna.

Vänligen välj typ ring som ska ändras och fyll i samtliga kompletterande uppgifter nedan.

Art. Nr
STRL
Enhet
St
Leveranstid
ca 1-2 veckor

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.