Syster P Code Bracelet Gold, No Regrets

Syster P
Specialpris 100 kr Ordinarie pris 199 kr
Slutsåld

Beskrivning

Tunt trådarmband med japanska glaspärlor och ändpärlor och knäppe i sterling silver pläterat i 18K guld. Pärlorna kombineras enligt ett visst mönster och bildar en morse kod för texten "NO REGRETS"

Art. Nr
BG1146NR
Enhet
St
Märke
Syster P
Kollektion
Ordinare sortiment
Färg
Gold;Blue;White
Bredd
2 mm
Längd
13-22 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Measurement Pearl
2 mm
Pearl
Glass pearl
Yta
Blank
Tjocklek
2 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.