Syster P Halsband Planet Silver

Syster P
Specialpris 719 kr Ordinarie pris 1199 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Långt halsband med stor, slät rundslipad kula i sterling silver. Den geometriska infattningen låter kulan röra sig inuti. Ett unikt och tidlöst halsband för dig som vill ha en personlig touch på din outfit.

Art. Nr
NS1236SI
Enhet
St
Märke
Syster P
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
78 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
14 mm
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm
Bredd hänge
14 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.