Syster P Halsband Priscilla Silver Rose Quartz

Syster P
Specialpris 240 kr Ordinarie pris 799 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Tunt, nätt långt halsband med facettslipad rosenkvarts och en liten stjärna. Hela halsbandet är gjort i sterling silver.

Art. Nr
NS1235RQ
Enhet
St
Märke
Syster P
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
78 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Bergskristall
Färg sten
Rosa
Measurement Stone
6,0 mm
Antal stenar
1
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.