Thomas Sabo, Armband 19 cm Iconic 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 390 kr Ordinarie pris 1299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Punkigt stilspråk: En fin kedja och två med varandra förbundna, rörliga silverelement i piercing-look gör det justerbara armbandet med märkningen THOMAS SABO till ett ett bärbart statementsmycke – bärs helst i kombination med andra armband i en layering-look.

Art. Nr
A1815-637-21L19V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1,2 mm
Längd
16-19 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Height Pendant
15 mm
Yta
Blank
Tjocklek
1,2 mm
Bredd hänge
26 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.