Thomas Sabo, Armband Etno Fjäder 19,5 925 Sterling Silver.

Thomas Sabo
Specialpris 850 kr Ordinarie pris 1699 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver. Fjäderarmbandet i svärtat 925 sterlingsilver med fasetterade kulor i imiterad turkos lägger sig fint runt din handled. Sirliga silverornament, smyckade med vit zirkonia-pavé, får det etno-inspirerade smycket att gnistra. En förlängningskedja gör passformen perfekt.

Art. Nr
A1477-646-17-L19,5V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
19,5 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Sten
Turkos
Height Pendant
6 mm
Measurement Stone
2,0 mm
Antal stenar
4
Form sten
Rund
Yta
Blank
Bredd hänge
27 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.