Thomas Sabo, Armband Hjärta med Infinity 925 Sterling Silver.

Thomas Sabo
1299 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver. Nobelt smycke med personlig karaktär: Det feminina armbandet i 925 sterlingsilver med ett graveringsbart hjärta, ett litet infinity-tecken smyckat med vit zirkonia-pavé samt en liten, gnistrande vit zirkoniasten omsluter mjukt din handled. En förlängningskedja gör passformen perfekt.

Art. Nr
A1486-051-14-L19,5V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
19,5 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Engraving Font
Stil 5
Height Pendant
13 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Yta
Blank
Bredd hänge
17 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.