THOMAS SABO ARMBAND ROSA PÄRLOR HJÄRTA

Thomas Sabo
499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Handgjort textilarmband i beige, individuellt justerbart i längden. Smyckat med fasetterad rosenkvarts och hjärthänge. Easy-to-wear och kreativt kombinerbart Hyllning till kärleken! I mitten av detta fina, handgjorda armband sitter ett i ren stil designat hjärthänge i 925 sterlingsilver. Tillsammans med de fasetterade rosenkvartsstenarna uppstår ett smycke som skapar romantiska accenter på handleden och som är fullt av känslor. Smycket blir en speciell höjdpunkt när det kombineras i layering-stil med andra smycken ur Charming-kollektionen. Armbandet med hjärta och rosenkvartsstenar är dessutom en inspirerande, symbolladdad presentidé för de käraste! Praktiskt: Armbandet kan justeras i längden mellan 13 och 20 cm med ett glidlås.

Art. Nr
A1985-813-9-L20V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Färg
Pink
Längd
12-20 cm(Ställbart)
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.