Thomas Sabo, Bead Baby Footprint Rosé 11 mm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 270 kr Ordinarie pris 899 kr
Thomas Sabo, Bead Baby Footprint Rosé 11 mm 925 Sterling Silver
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Thomas Sabo Karma Bead i 925 Sterling silver med fotsteg smyckade med vita stenar. Förgyllning i 18 karat roséguld. Material: 925 sterling silver Bredd: 11 mm Höjd: 11 mm Stenar: Cubic Zirconia

Art. Nr
K0156-416-14
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
Roséguldpläterat 925 sterling silver
Färg
Rose
Höjd
11,0 mm
Bredd
11 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.