Thomas Sabo, Bead Infinity Rosé, Förgylld 11 mm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 149 kr Ordinarie pris 999 kr
Thomas Sabo, Bead Infinity Rosé, Förgylld 11 mm 925 Sterling Silver
Slutsåld

Beskrivning

Evighetssymboler i filigranteknik i 925 sterlingsilver med 18k roséguldplätering omsluter den fasetterade vita jaden med ett magiskt skimmer. Utsmyckad med vit zirkonia-pavé symboliserar denna evighets-bead kärlekens evighet.

Art. Nr
K0175-841-14
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Roséguldpläterat 925 sterling silver
Färg
Rose
Höjd
11,0 mm
Bredd
11 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Jade
Färg sten
Vit
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.