Thomas Sabo, Bead Jordglob 12 mm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 44 kr Ordinarie pris 299 kr
Slutsåld

Beskrivning

Beaden i form av ett jordklot med utstansningar visar: Vi är del av det stora hela. Den inbjuder till att alltid reflektera medvetet över miljön.

Art. Nr
K0261-001-21
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver, Onyx
Färg
Silver
Höjd
12,0 mm
Bredd
11 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.