Thomas Sabo, Bead Mönstrad Svart 11 mm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 200 kr Ordinarie pris 399 kr
Thomas Sabo, Bead Mönstrad Svart 11 mm 925 Sterling Silver
Slutsåld

Beskrivning

THOMAS SABO har tolkat symbolen ”Aum” på ett tidlöst sätt genom beaden med knappdetaljer i svärtat silver. Denna konstnärligt utförda bead är särskilt vacker när den kombineras med färgglada, fasetterade eller mattsvarta sten-beads. Aum med indiska tecken är inte bara en symbol för alla yogis, utan den tros även främja allmän koncentration och harmoni i kropp och själv

Art. Nr
K0042-001-12
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver;Black
Höjd
11,0 mm
Bredd
11 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.