Thomas Sabo, Berlock Hjärta med ängel 16 mm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 44 kr Ordinarie pris 299 kr
Thomas Sabo, Berlock Hjärta med ängel 16 mm 925 Sterling Silver
Slutsåld

Beskrivning

Thomas Sabo Charms Club. Hjärta med uthuggen ängel i 925 Sterling Silver. Material: 925 sterling silver Bredd: 16 mm Höjd: 16 mm En fin berlock som passar likväl på ett berlockarmband som på en kedja runt halsen.

Art. Nr
0869-001-12
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
10,0 mm
Bredd
10 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Model
Lobsterclaw
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.