Thomas Sabo, Berlock Solsymbolen 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
1199 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Med inspiration från de ursprungliga invånarna i sydvästra Nordamerika: De stiliserade strålarna i denna solsymbol står för livets fyra avsnitt. Den enastående Charmen är färgglatt och detaljrikt smyckad för hand med stenar, kallemalj och sicksackgravyrer och verkar därför mycket grafisk.

Art. Nr
1762-991-7
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Höjd
19,5 mm
Bredd
19,5 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Measurement Stone
1,0 mm
Model
Lobsterclaw
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.