Thomas Sabo, Berlockarmband med Diamant 18 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 112 kr Ordinarie pris 749 kr
Thomas Sabo, Berlockarmband med Diamant 18 cm 925 Sterling Silver
Slutsåld

Beskrivning

Till 10-års- jubileet av Charm Club förädlades armbandet från THOMAS SABO på ett alldeles särskilt sätt: Vita diamanter och ett filigrant varumärke pryder armbandet av 925 sterlingsilver.

Art. Nr
DCX0001-725-14-M
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
5 mm
Längd
18 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Diamant
Färg sten
Vit
Model
Anchor chain
Antal stenar
1
Form sten
Rund
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.