Thomas Sabo, Berlockhalsband 925 Sterling Silver 80 cm

Thomas Sabo
Specialpris 104 kr Ordinarie pris 699 kr
Thomas Sabo, Berlockhalsband 925 Sterling Silver 80 cm
Slutsåld

Beskrivning

Tack vare de runda öglorna längs det utsökta armbandet i 925 sterlingsilver kan du skapa olika kombinationer av bländande Charms och därmed skapa ett väldigt personligt smycke.

Art. Nr
X0201-001-12-L80
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
80 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Material Lock
925 Sterling Silver
Model
Anchor chain
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.