Thomas Sabo Creolörhänge Individuellt Classic Roséguld

Thomas Sabo
249 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Singlecreol med en ytterdiameter på 12 mm. Öronsmycke med praktiskt clipslås. Säljs som enskilt smycke. Perfektionerad minimalism: Denna creol är ett mycket bra val som bassmycke för ett curated ear. Den är easy-to-wear och kan kombineras individuellt med alla mix & match-looks – från boho-inspirerat till elegant. Creolen har en högkvalitativ plätering i 18 karat roséguld och är helt klassiskt designad i rund form. Den säljs som enskilt smycke. Den som vill kan naturligtvis beställa två stycken av denna grafiskt reducerade accessoar och bära dem som par.

Art. Nr
CR660-415-40
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
Roséguldpläterat 925 sterling silver
Färg
Rosé
Höjd
12mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.