Thomas Sabo Creolörhänge Individuellt Stenar i Färg Guld

Thomas Sabo
449 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Enskild creol i rund form med 12 mm diameter. Färggrann ögonfångare på örat, mångsidigt kombinerbar med creoler, ear cuffs och stiftörhängen. Prydd med färggrann utsmyckning. Denna creol har allt som moderna öronsmycken ska ha. För det första är den en gnistrande ögonfångare tack vare pläteringen i 18 karat gult guld, den syntetiska korunden, den orangefärgade zirkonian och de färggranna glaskeramikstenarna. För det andra avrundar den individuella, kompletta konstverk på örat på ett perfekt sätt. Creolen kan nämligen mycket enkelt kombineras med ear cuffs, stiftörhängen och andra accessoarer – så är curated-ear-trenden perfekt förverkligad. Den som gillar det mer klassiskt beställer två stycken av creolen och visar sig från sin eleganta sida. Nu lyder budskapet i vilket fall som helst ”Let the earparty begin!”

Art. Nr
CR658-488-7
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
Guldpläterat silver
Färg
Guld
Höjd
11mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.