Thomas Sabo Damklocka Glam Spirit Astroklocka Blå 33 mm

Thomas Sabo
2999 kr
Slutsåld

Beskrivning

Denna Spirit-klocka från THOMAS SABO fascinerar som stiliserad astroklocka. I centrum på den nattblå lackerade urtavlan som får ett extra djup genom sina två lager strålar en guldfärgad sol som 3D-applikation. Små stjärnor, romerska siffror och årtusenden gamla stjärntecken förädlar urtavlan med dess magiska bicolour-look. En sekundvisare i stjärnform gör tiden magisk. Klockan med kvartsverk avrundas med ett mesh-armband som kan justeras i längden och som är angenämt att bära.

Art. Nr
WA0352-264-209-33 mm
Material
Stainless steel
Clockwork
Miyota 5R21
Dial
Blue
Märke
Thomas Sabo
Enhet
St
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Gold
Färg
Guld
Height Watch Case
9 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Diameter
33 mm
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.