Thomas Sabo Damklocka Glam Spirit Astroklocka Röd 33 mm

Thomas Sabo
Specialpris 2099 kr Ordinarie pris 2999 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Feminint magisk kosmosklocka från THOMAS SABO i färgen roséguld: Modellens höjdpunkt är den noggrant utförda och i bordeauxrött lackerade urtavlan i två lager. Med THOMAS SABOs omisskännliga känsla för detaljer utspelas här en symfoni av kosmiska krafter. Utgående från ett solmotiv i 3D är urtavlan detaljrikt smyckad med stjärntecken, stjärnapplikationer samt romerska siffror. För att lättare kunna avläsa sekunderna är urtavlan indelad ytterligare 60 gånger. En sekundvisare gör varje sekund särskilt värdefull eftersom den med sin fina stjärnform är höjdpunkten bland de tre silverfärgade visarna. Kvartsklockan avrundas med mesh-armbandet som kan justeras i längden och som är mycket angenämt att bära.

Art. Nr
WA0353-265-212-33 mm
Märke
Thomas Sabo
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Miyota 5R21
Diameter
33 mm
Urtavla
Red
Kollektion
Ordinare sortiment
Enhet
St
Color Ring
Rose
Färg
Rose
Height Watch Case
9 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.