Thomas Sabo, Evighetsring med Vita Stenar 14 mm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 1749 kr Ordinarie pris 3499 kr
Thomas Sabo, Evighetsring med Vita Stenar 14 mm 925 Sterling Silver
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Thomas Sabo Glam & Soul. Ring i 925 Sterling Silver med evighetstecken. Ringen är beprydd med vita vackra stenar. Material: 925 sterling silver Bredd: 14 mm Stenar: Cubic Zirconia Storlek: 54 En fin ring som kan kombineras med andra fina ringar.

Art. Nr
TR2086-051-14-54
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
14 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Yta
Blank
Form sten
Rund

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.