Thomas Sabo, Halsband 45 cm Classic Pavé Roséguldpläterat 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 239 kr Ordinarie pris 1599 kr
Slutsåld

Beskrivning

THOMAS SABO-kedja från kollektionen Sterling Silver. Klassisk elegans: Den vita zirkonia-pavén på det runda hängsmycket i 925 sterlingsilver med en plätering av 18 karat roséguld gnistrar underbart och gör denna kedja med karbinhake och förlängningskedja till en särskild ögonfångare.

Art. Nr
KE1493-416-14-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Roséguldpläterat 925 sterling silver
Färg
Rose
Bredd
1 mm
Längd
45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Färg sten
Vit
Height Pendant
13 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Bredd hänge
13 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.