Thomas Sabo, Halsband 45 cm Kompass Tro, Hopp och Kärlek 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
999 kr
Slutsåld

Beskrivning

En kompassros som visar vägen till kärleken – det fina hängsmycket som är precist smyckat för hand med gnistrande stenar och försett med gravyren ”Love, Faith, Hope” gör det möjligt. Smycket är tillsammans med en passande kedja en inspirerande present åt sig själv eller någon du älskar

Art. Nr
KE1849-051-14-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
40+5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Height Pendant
24 mm
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm
Bredd hänge
15 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.