Thomas Sabo, Halsband 45 cm Mismatch Förgyllt 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
1499 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Halsbandet i modern Y-form har en individuell look och understryker perfekt personligheten hos den som bär det. Det för hand noggrant lödda smycket är kreativt, boho-inspirerat och lekfullt på samma gång och står för den nya blandningen av färger, former och kulturella inflytanden i THOMAS SABOs designspråk.

Art. Nr
KE1841-971-7-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
Guldpläterat silver
Färg
Guld
Bredd
1 mm
Längd
40+5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.