Thomas Sabo, Halsband 45 cm Royalty Måne Guldplätterat 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 750 kr Ordinarie pris 2499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Drömlikt smycke: Detta månhängsmycke är bearbetat för hand och ett sant blickfång på halskedjan med olika kedjelänkar. Kedjan kan justeras i längden och har hämtat inspiration från gångna epoker. Smyckets magi uppstår genom kombinationen av vintage-designspråk och magiskt blå stenkombinationer.

Art. Nr
KE1826-959-7-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 sterling silver
Bredd
1 mm
Längd
40+5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Cubic zirconia
Height Pendant
25 mm
Measurement Stone
2,0 mm
Measurement Stone Smaller
1 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm
Thickness Pendant
15 mm
Bredd hänge
15 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.