Thomas Sabo Halsband Dubbelt Silver Med Vita Stenar

Thomas Sabo
1199 kr
Slutsåld

Beskrivning

Feel free to express yourself – layering-designen hos det tvåradiga halsbandet ur Charming-kollektionen gör det möjligt. Det fina smycket består av sterlingsilver och är prytt med runda och stjärnformade hängen. Dessa är i sin tur smyckade med gnistrande zirkoniastenar som strålar särskilt intensivt när dagsljuset faller på dem. Det dubbelradiga halsbandet kan tack vare två extra öglor bäras i totalt tre längder och därför kombineras individuellt med andra halsband från THOMAS SABO till unika smyckesstilar.

Art. Nr
KE2078-051-14-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
40-45 cm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.