Thomas Sabo Halsband Hästsko Vita Stenar

Thomas Sabo
699 kr
Slutsåld

Beskrivning

Detta smyckesset bestående av halskedja och hästskohänge är en underbart vacker lyckobringare och en idealisk vänskapssymbol. Det består av högkvalitativt 925 sterlingsilver. Vita zirkoniastenar i pavéfattning är satta på halskedjans hästskohänge och får lyckosymbolen att stråla. Ankarkedjan är 38 cm lång. Den praktiska karbinhaken kan fästas vid två längder. Detta halsband med hästskohänge är därför den perfekta basaccessoaren för mix & match-trenden. Let’s get lucky!

Art. Nr
KE2038-051-14-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
38-45 cm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.