Thomas Sabo, Halsband Kors 45 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 449 kr Ordinarie pris 2999 kr
Slutsåld

Beskrivning

Klar stil: Den okonstlade designen på halskedjan med kors förkroppsligar blickens skärpa för det väsentliga. De minimalistiska accenterna som de fina, fasetterade diamanterna utgör understryker smyckets budskap på ett konstfärdigt sätt.

Art. Nr
D_KE0023-725-14-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Diamant
Färg sten
Vit
Measurement Cross
25x12 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
33
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.