Thomas Sabo, Halsband Medaljong 45 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
1799 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Two in one: Denna fina, vintage-inspirerade medaljong inklusive borttagbar och i längden justerbar halskedja är både ett underbart vackert blickfång och ett personligt smycke. Hängsmycket kan öppnas och minnen av älskade människor och speciella ögonblick kan gömmas inuti det. I mitten av stjärnan på framsidan gnistrar fyra vita diamanter.

Art. Nr
D_KE0035-356-14-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Diamant
Färg sten
Vit
Height Pendant
21 mm
Measurement Stone
1,0 mm
Antal stenar
4
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm
Bredd hänge
16 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.