Thomas Sabo Halsband stenar i färg guld

Thomas Sabo
Specialpris 284 kr Ordinarie pris 1899 kr
Slutsåld

Beskrivning

Dancing Stones: De sju regnbågsfärgade smyckesstenarna i briljant baguetteslipning är höjdpunkten på detta halsband. En modern layering-look uppstår i kombination med andra halsband i olika längder.

Art. Nr
KE2095-488-7-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Guldpläterat silver
Färg
Guld
Längd
38-42 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.