Thomas Sabo, Halsband Triangle 45 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 374 kr Ordinarie pris 2499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Halskedjan med trianglar och nobel diamantutsmyckning i mitten förbinder elegant motsatserna mellan subtil streetstyle och styrka.

Art. Nr
D_KE0009-725-14-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Bredd
1 mm
Längd
40+5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Diamant-Pavé
Färg sten
Vit
Height Pendant
12 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
1 mm
Bredd hänge
8 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.