Thomas Sabo Halsband turkos sten

Thomas Sabo
Specialpris 209 kr Ordinarie pris 1399 kr
Slutsåld

Beskrivning

True Romance: Detta fina halsband med roséfärgade element och gnistrande zirkoniastenar är med sin strålande centersten ett måste ha för romantiska looks. Det sirliga smycket avrundar varje outfit vare sig det bärs separat eller i kombination med andra halsband i layering-look.

Art. Nr
KE2094-405-17-L45V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
925 Sterling Silver
Färg
Silver
Längd
40-45 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.