Thomas Sabo, Hoop Creol Förgyllt 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
1399 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Starka, självsäker, autentiska: De öppningsbara creolerna som är gjutna och smidda för hand är med sin ikoniska look en hyllning till smycken som skapades av THOMAS SABO på 1980-talet. Creolerna verkar särskilt framträdande genom den grafiskt inspirerade stilen.

Art. Nr
CR630-001-21
Enhet
Par
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver
Färg
Silver
Höjd
140 mm
Bredd
50 mm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.