Thomas Sabo Klocka Chronograph Silver/Rosé 38 mm

Thomas Sabo
Specialpris 900 kr Ordinarie pris 2999 kr
Thomas Sabo Klocka Chronograph Silver/Rosé 38 mm

Customization

Slutsåld

Beskrivning

DIVINE CHRONO Bico Tvåfärgad i trendig boyfriend-look. Denna sportigt eleganta kronograf med klassisk design och strålande roséguldfärgade toner skapar perfekt harmoni tillsammans med det silverfärgade rostfria stålet. Boetten i rostfritt stål accentueras på bästa sätt tack vare den strukturerade ramen i roséguldfärg. De romerska siffrorna skänker en kraftfull uttrycksfullhet till urtavlan med sunray-yta.

Art. Nr
WA0221
Märke
Thomas Sabo
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz/Miyota JS25
Diameter
38 mm
Urtavla
Silver
Kollektion
Ordinare sortiment
Enhet
St
Color Ring
Rosegold
Height Watch Case
13 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Model
Chronograph
Resistant
Water resistant 10ATM
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.