Thomas Sabo Klocka Eternal Rebel Chrono 42 mm Silver

Thomas Sabo
Specialpris 449 kr Ordinarie pris 2999 kr
Slutsåld

Beskrivning

Den fina klockan i rostfritt stål övertygar genom ett raffinerat mesh-armband och tillsammans med den silverfärgade sunray-urtavlan kan den i sin enkelhet knappast överträffas när det gäller stil. Det här är den rätta kronografen för alla som älskar minimalism och klassisk design.

Art. Nr
WA0244-201-201-42 mm
Märke
Thomas Sabo
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz/Miyota JS25
Diameter
42 mm
Urtavla
Silver
Kollektion
Ordinare sortiment
Längd
Justerbar storlek
Enhet
St
Sten
Onyx
Color Ring
Silver
Färg
Silver
Height Watch Case
10 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless Steel Mesh Strap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.