Thomas Sabo Klocka Grå/Rosé 33 mm

Thomas Sabo
Specialpris 374 kr Ordinarie pris 2499 kr
Thomas Sabo Klocka Grå/Rosé 33 mm
Slutsåld

Beskrivning

GLAM CHIC Grey Rosé Moderiktig grå, varm rosé och strålande zirkoniastenar gör denna lyxiga klocka med tre visare till en favoritföljeslagare för alla fashionistas. Den skimrande urtavlan med sunray-yta och den roterande solen som liten sekundvisare ger denna kreation femininitet med stor genomslagskraft.

Art. Nr
WA0239
Märke
Thomas Sabo
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz/Miyota 1L40
Diameter
33 mm
Urtavla
Grey
Kollektion
Ordinare sortiment
Längd
15-19 cm
Enhet
St
Sten
Cubic zirconia
Color Ring
Rose
Height Watch Case
13 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 10ATM
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.