Thomas Sabo Klocka Rebel At Heart Miniature Svart 19 mm

Thomas Sabo
2999 kr

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Klockan Rebel at heart Miniature Women tolkar det feminina hos den ikoniska linjen Rebel at heart från THOMAS SABO på ett nytt sätt. Detaljer som den med vita zirkoniastenar smyckade boetten, urtavlan med geometriska index och visare liksom den grafiska strukturen hos det präglade läderarmbandet gör den av glänsande rostfritt stål tillverkade klockan till ett highlight. Cool and contemporary – denna klocka har allt som utmärker en äkta favorit och kan kombineras på många sätt.

Art. Nr
WA0329
Material
Läder, Stainless steel
Clockwork
Miyota 5R21
Dial
Black
Märke
Thomas Sabo
Längd
13,5 cm;18,5 cm
Enhet
St
Sten
Cubic zirconia
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Silver
Färg
Silver;Black;White
Height Watch Case
6 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 3ATM avoid all contact with water
Diameter
19 mm
Strap
Leatherstrap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.