Thomas Sabo Klocka Rebel Spirit Chrono 42 mm Blå/Silver

Thomas Sabo
Specialpris 524 kr Ordinarie pris 3499 kr
Slutsåld

Beskrivning

Klassisk design möter moderna ränder. Det stålfärgade mesh armbandet på denna utsökt-sportiga klocka sticker ut med sina innovativa, trendiga blåränder. Den tvåfärgade looken är perfekt avrundad av den blåa sunray finishade urtavlan med sina samordnade silverfärgade detaljer.

Art. Nr
WA0285-281-209-42 mm
Märke
Thomas Sabo
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz/Miyota JS25
Diameter
42 mm
Urtavla
Blue
Kollektion
Ordinare sortiment
Längd
Justerbar storlek
Enhet
St
Sten
Lapis Lazuli
Color Ring
Silver
Färg
Silver;Blue
Height Watch Case
11 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless Steel Mesh Strap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.