Thomas Sabo Klocka Rosé 33 mm

Thomas Sabo
Specialpris 374 kr Ordinarie pris 2499 kr
Thomas Sabo Klocka Rosé 33 mm
Slutsåld

Beskrivning

SOUL Rosé Ett riktigt mode-statement! I en trendig roséguldfärgad look med THOMAS SABO-gravyr på ramen och minimalistisk och elegant roséguldfärgad urtavla kombinerar denna modell klassisk design med säsongens modefärg. Från klassisk till extravagant är denna modellen en moderiktig följeslagare för alla tillfällen.

Art. Nr
WA0175-265-208-33 mm
Märke
Thomas Sabo
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz/Miyota 1M15/GM15
Diameter
33 mm
Urtavla
Roségold
Enhet
St
Color Ring
Rosegold
Färg
Rose
Height Watch Case
10 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.