Thomas Sabo Klocka Rosé/Svart 42 mm

Thomas Sabo
Specialpris 900 kr Ordinarie pris 2999 kr
Thomas Sabo Klocka Rosé/Svart 42 mm

Customization

Slutsåld

Beskrivning

REBEL SPIRIT Mesh Rosé Med sin kaxiga look blir denna uttrycksfulla modell i roséguld den viktigaste delen i din outfit. Kombinationen av mesh-armbandet, urtavlan med sunray-yta och de utsökta accenterna i roséguld lyfter vilken outfit som helst, oavsett om du är man eller kvinna.

Art. Nr
WA0177
Märke
Thomas Sabo
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz/Miyota 1L45
Diameter
42 mm
Urtavla
Black
Kollektion
Ordinare sortiment
Längd
Justerbar storlek
Enhet
St
Sten
Onyx
Color Ring
Rosegold
Height Watch Case
10 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless Steel Mesh Strap

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.