Thomas Sabo Klocka Silver 25x32 mm

Thomas Sabo
Specialpris 1250 kr Ordinarie pris 2499 kr
Thomas Sabo Klocka Silver 25x32 mm
Slutsåld

Beskrivning

CENTURY Classic Tidlös elegans – den nya klockdesignen från THOMAS SABO med sin geometriskt klassiska form sticker ut tack vare den grafiska precisionen och strålande höjdpunkter, såsom utsökt zirkoniautsmyckning. Detaljer såsom de små zirkoniastenarna på kronan och urtavlan i guillochering i form av en lotusblomma är särskilt sofistikerade. En oemotståndligt feminin klocka för alla tillfällen.

Art. Nr
WA0231
Märke
Thomas Sabo
Material
Stainless steel
Leveranstid
1 arbetsdag
Urverk
Quartz/Miyota 1L32
Diameter
32 mm
Urtavla
Silver
Kollektion
Ordinare sortiment
Enhet
St
Sten
Cubic zirconia
Color Ring
Silver
Färg
Silver
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.