Thomas Sabo Klocka Silver/rosé 25x32 mm

Thomas Sabo
2999 kr
Thomas Sabo Klocka Silver/Rosé 25x32 mm

Customization

    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

Länk: Rostfritt stål Färg: SIlver/Rosé Ringfärg: Silver/Rosé med Cubic Zirconia stenar Urtavla: Silver/Rosé Urverk: Quartz/Miyota 1L32 Storlek: 25x32 mm Höjd boett: 7 mm Water resistant 3 ATM De delikata roséguldfärgade brytningarna gör denna klassiska klocka till en trehands klocka med sin utsökta, geometriskt exakta utformningen en elegant höjdpunkt för handleden. Den bländande pavé zirconian på ramen och stenen på kronan gör denna skapelse till en strålglans, medan lotusblomman på guilloché urtavlan stöder glamour av designen.

Art. Nr
WA0232-272-201-32x25 mm
Material
Stainless steel
Clockwork
Quartz/Miyota 1L32
Dial
Silver/Rose
Märke
Thomas Sabo
Enhet
St
Sten
Cubic zirconia
Leveranstid
1 arbetsdag
Color Ring
Silver/Rose
Färg
Silver;Rose
Height Watch Case
7 mm
Ingår i ditt köp
Garanti (2 år), Original klockask, Fri gravyr, Informationsbroschyr, Försäkrad leverans, Spårbar leverans
Resistant
Water resistant 5ATM
Diameter
32 mm
Strap
Stainless steel

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.