Thomas Sabo, Love Bridge Armband Guldpläterad 925 Sterling Silver 19,5 cm Imiterad Lapis Lazuli

Thomas Sabo
Specialpris 479 kr Ordinarie pris 799 kr
    • Din produkt finns tillgänglig
    • Fri frakt- och returkostnad
    • Snabb Leverans
    • Alltid guld och silver

Beskrivning

THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver. Ge bort en individuell symbol för kärleken. Detta sirliga och färgglada Festival LOVE BRIDGE-armband från THOMAS SABO i 925 sterlingsilver med en plätering av 18 karat gult guld i kombination med ett lysande band i rosa och imiterade lapis lazulistenar förser din handled med stil, färg och gott humör. En karbinhake och en förlängningskedja gör att storleken kan justeras.

Art. Nr
LBA0077-892-1-L19,5V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Bredd
5 mm
Längd
19,5 cm
Leveranstid
Beställ innan kl.14.00 - skickas samma dag
Sten
Imitated Lapis Lazuli
Färg sten
Lila
Length Bracelet
19,5 cm
Measurement Stone
5,0 mm
Antal stenar
18
Form sten
Rund
Yta
Blank
Tjocklek
5 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.