Thomas Sabo, Love Bridge Armband Svart 21 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 420 kr Ordinarie pris 1399 kr
Thomas Sabo, Love Bridge Armband Svart 21 cm 925 Sterling Silver
Slutsåld

Beskrivning

Ge någon nära dig en personlig kärlekssymbol – Love Bridge-armbandet från THOMAS SABO med mattsvart obsidian förkroppsligar det unika bandet mellan två hjärtan. Bron i filigranteknik och 925 sterlingsilver är utsmyckad med strålande zirkonia-pavé i sicksackmönster och passar utmärkt att kombinera med andra designer från THOMAS SABO.

Art. Nr
LBA0012-810-11-L21V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Material
925 sterling silver, Obsidian
Färg
Silver;Black
Bredd
4 mm
Längd
21 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Sten
Obsidian
Färg sten
Svart
Measurement Stone
4,0 mm
Antal stenar
Flera
Form sten
Rund
Yta
M

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.