Thomas Sabo, Love Bridge Förgyllt Gravyrarmband 21 cm 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 360 kr Ordinarie pris 1199 kr
Thomas Sabo, Love Bridge Förgyllt Gravyrarmband 21 cm 925 Sterling Silver
Slutsåld

Beskrivning

Ge någon nära dig en personlig kärlekssymbol – Love Bridge-armbandet från THOMAS SABO symboliserar det unika bandet mellan två hjärtan. Med kostnadsfri gravyr ger bron i filigranteknik och 18k roséguldplätering dig möjligheten att uttrycka dina alldeles egna känslor och fånga dina personliga lyckostunder i all evighet.

Art. Nr
LBA0008-415-12-L21V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Material
Roséguldpläterat 925 sterling silver
Färg
Rose
Bredd
4 mm
Längd
18+3 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Yta
Blank

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.