Thomas Sabo, Love Bridge Gravyrarmband 21 cm Dödskalle Guld 925 Sterling Silver

Thomas Sabo
Specialpris 600 kr Ordinarie pris 1199 kr
Slutsåld

Beskrivning

THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver. Ge bort en individuell symbol för kärleken. Föreviga oförglömliga ögonblick med en personlig gravyr. Ledigt och coolt! Det svarta Festival LOVE BRIDGE-armbandet från THOMAS SABO med en graveringsbar bro i 925 sterlingsilver med en plätering av 18 karat gult guld och i handknuten makraméteknik, i vars ände två dödskallar hänger, förser genast din handled med stil och rock-attityd.

Art. Nr
LBA0050-848-11-L21V
Enhet
St
Märke
Thomas Sabo
Kollektion
Ordinare sortiment
Bredd
5 mm
Längd
21 cm
Leveranstid
1 arbetsdag
Engraving Font
Stil 5
Height Badge
5 mm
Yta
Blank
Bredd Bricka
56 mm

Leverans och retur

Beroende på var du sprider din magi i världen kommer du att kunna välja mellan olika leveransalternativ och vi har gratis frakt inom EU! Kostnaden för din leverans beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du kommer från. Du kan läsa mer om Byten och returer här.

Information om gravyr

Samtliga smycken med gravyr tillverkas unikt för varje beställning. Resultatet blir en helt unik produkt. Tänk på: För alla smycken med gravyr gäller ett bestämt standardtypsnitt som visas ut på produktens exempelbilder. För samtliga smycken med gravyr gäller det typsnitt och layout som bilderna illustrerar. Din gravytext förs automatiskt in i våra gravyrmaskiner, d.v.s. att de inte tar någon hänsyn om du missat t.ex. en gemen i början på ett namn. Safira tar inget ansvar för eventuella felstavningar eller gemener och versaler. Läs noga igenom gravyren och kolla att du har valt Gemener/Versaler och stavat rätt. Du kan läsa mer om Gravyr här.